Sorry, tapi....

Salam,

Pejam celik pejam celik dah 4 hari puasa... Kejap je...

Pejam celik pejam celik... Dah tinggal seminggu lagi... The Interfaculty Scrabble competition...

Bila difikirkan, ade byk lagi tak siap... Tapi separuh dah cover kot... Awal2 lagi aku nak berterima kasih, kepada ajk2 yang setia dan sgt bertoleransi...

Dan sebenarnya... ( Bukan lagu Yuna )... Aku nak mintak maap byk2 kalau2 ada yang tersinggung dan rasa terbeban dgn tugasan2 yang diberi...

Yelah, ada tertanya2 : kenapa dye je byk keje ?? Aiman nih, asyik aku je kene... Ala, takleh tgok orang senang ke ? Cerewet betul la dye... Bla bla bla bla...

Sorry sangat2... Aku tahu korang nak study, aku tahu korang pun banyak komitmen lain... Aku juga tahu midsem start 30/8... 

Tapi... aku terpaksa mengerah tenaga sikit korang untuk seminggu terakhir nih... Bunyi mcm berat sangat... Tapi kalau semua bagi kerjasama... Insya Allah segalanya akan berjalan lancar... Kita hanya merancang, hanya Allah swt yang menentukan... Dan sesungguhnya Allah swt adalah sebaik2 Perancang dan Maha Mengetahui apa yang zahir dan batin.

Harus diingat, program ni program batch... Jadi, mcm mane pun kita kene bagi sokongan lah... Kalau tak, bukan batch namenye... kalau bukan korang nak join venture, sape lagi la kan... 

Akhir kata, selamat menikmati ibadat berpuasa... Jangan jadikan alasan puasa untuk kita mintak excuse, letih badan dan sbagainya... 25/26 days to go... 

p/s : Mega sale bakal menyerang !!

4 comments:

Tasniim AHY said...

he2...mang, ko mmg director yg paling commited yg penah ak jmpe~~ hak3 InsyaAllah, moga2 prgrm 21hb nie dpermudahkan oleh Allah.

mega sale? beli bj raye ke? Ahaks.

aiman_masri said...

Haish, segan r... Ko pun ape kurangnye... Cakap la program mane yg FPSK buat, ko x jd committee, lagi komited ++...

Mega sale kurang songkok je... Tgok la nanti... HUHUHu...

GuGu said...

xpe...kte sme2 bz. same2 x stdy
same2 struggle..
same2 bc last minit tuk exm. huuuu~
** exception 4 naneym...haha

pray 4 da best 4 dis saturday..:)

aiman_masri said...

HAha... mantap giler cadangan ko... x pernah aku dengar cadangan sebaik itu...

aku tambah sikit :

sama2 bc last minit utk exam...
sama2 cemerlang biler dpt result... ataupun sama2 kene marah...

Think positive and you'll make the future better for yourself.