Malam MPS... ( feveret topic )

salam....

smlm kiteorg ade majlis mkn mlm mps kampus pandan.... 3 oktober 2009....

ade yg best psl mende nie....

ade jugak yg tak best....

yang tak best nye.... tibe2 je hr sebelum majlis tu diadakan, aku teroffer diri jd technician or bdk2 suruhan kat majlis tuh... takpe r... aku minat gak sbenarnye...
yang tak best nye... aku trpakse pergi awal kat tmpt kejadian... pkul 12.30 tgh hr.... sdgkan mjlis start pkul 8.30 mlm....
Hahaha... kesabaran mmg menjadi keutamaan r smlm.... tgok kwn2 aku sempat lg pergi IOI mall pd ptgnye, mmg panas gak r....

pastu, aku ngan mael duk bertapa punye lame tggu kije kteorg.... kat mane part sebenar kiteorg dlm mjlis tuh.... mula2... ingat yg maen suluh2 org gune spotlight tuh... aleh2... kiteorg jd tukg tutup suis je.... aiseh.... dlm aty, " ape punye standard keje mcm nie ?? "
ape nk buat, ikut je la arahan org atas....

Tyme majlis, kiteorg mulakan tugas, cewaah... bukan penting sgt pun...
bukak.... tutup....... bukak..... tutup.... bukak......... tutup.... tengah... kiri.... tepi.... lampu stage.... tutup semua...... tutup tepi je..... TUlah kije kteorg....
mat suis la katekan... nasib baek ade mael, terubat jugak aty nie....

Tp aku duk fikir dlm tuh, org2 yg organize majlis mlm tuh lg bengang, jiwa kacau, lari sana, lari sini.... aku kire ok dpt keje paling mudah.....

part yg best lg, aku dpt cabutan bertuah... ape adiah ntah... yg penting naik stage... kuang3..... dato' nik bg adiah tu.... hehehe... tp no aku tuh... mael jugak yg tolong amikkan... baek betul mael....

akhir kate, tq kpd pengatur acara majlis and the geng.... sbb mlm best drpd mps lepas kat PICC, ade kelainan drpd majlis mkn malam biase.... maklumlah, kiteorg kan drpd skol agama, perlu ade care tersendiri....

time kasih jugak kat mael... walaupun ko tak bace blog aku nie...

salam...

6 comments:

drsayra said...

salam aiman..

ni kak safiyah,kenal ke?..huhu..rasa sedih juga la baca post awk ni(korg kena tunggu lama,makan tghari lambat dsbgnya)..kak safiyah nak minta maaf sesgt bagi pihak kami(ajk aturcara majlis) sbb tak kesah sgt pada adik2..maaf sangat ya..sian kat korang..segala kesilapan dtg dari kami sendiri..esp kak safiyah la..patutnya kesahkan suma benda,dan tak lupa jazakallah banyak kat korang sbb sangat supportive dan baik.korang mmg sangat baik..smga Allah terima dan redha dengan amal kalian..makan ok tak malam tu?ok aiman,maafkan pihak kami atas kekurangan2 sekali lagi..smga Allah beri kejayaan pada kita suma dunia dan akhirat sbg muslim doctor yang cemerlang.berprestasi dalam redhaNYA.:)

~eman_masri~ said...

salam... eh2, mcm mane plak bleh terbace blog nie ?? kiteorg okei jerk sbnarnye... kiteorg pun phm tugasan kak safiyah... x kesah mane lah pokoknye... best jgak dpt pglman baru nih... jgn terase plak ek... nutin personal in posting this topic... suke2 jerk...

drsayra said...

hehe..tadi gi tgk blog anie..add dia tadi..tbaca pasal mps..tak sangka aiman..k.thx,tak terasa pun,cuma rasa bersalah je ngan junior2 la especially.he..rajen na online.k,salam jihad akademik!

~eman_masri~ said...

okeh... no need for that guilty feeling... we r just fine... Insya Allah...

ifwah said...

haish..bakpe comment k.wah xmasuk nih..haish....

ifwah said...

yes!yes! suda masuk! haha